Traumatietoinen puheterapia -koulutus 18.3.2024 Oulussa


Ihmisillä, joilla on kehityksessään pulmia (esim. kehityksellinen kielihäiriö, kehitysvamma tai autismin kirjon häiriö), on muita korkeampi riski tulla kaltoinkohdelluksi. Trauman oireita (kenellä tahansa) voivat olla mm. tarkkaavuuden pulmat, impulsiivisuus, aggressiivisuus, rajaton käyttäytyminen, oppimisvaikeudet, muistin ongelmat, univaikeudet, yms. Näistä syistä johtuen puheterapeuttien asiakaskunnassa on hyvin todennäköisesti traumatisoituneita asiakkaita, joiden kuntoutumiseen trauma vaikuttaa oleellisesti.

Tiedätkö mikä on psyykkinen trauma ja millaisia vaikutuksia traumatisoitumisella on? Osaatko tunnistaa traumatisoituneen asiakkaan? Ja ennen kaikkea, tiedätkö miten voit kohdata traumatisoituneen asiakkaan sensitiivisesti ja tukea hänen toipumistaan ja kuntoutumistaan mahdollisimman hyvin?

Tämä yhden päivän koulutus on tarkoitettu asiakastyötä tekeville puheterapeuteille. Koulutuspaikkana toimii hotelli Lasaretti Oulussa, aika on ma 18.3.2024 klo 8:30-16:00. Koulutuksessa käydään läpi trauman vaikutuksia käyttäytymiseen, itsesäätelyyn ja kykyyn olla vuorovaikutuksessa, sekä käytännöllisiä keinoja, joilla voit tukea traumatisoituneen asiakkaan kuntoutumista mahdollisimman hyvin.

Kouluttaja: Marjo Valtonen, FM, puheterapeutti, psykoterapeutti, mentalisaatioterapeutti, sosionomi.

Hinta: 270€ (+alv 24%, yht. 334,80€) Koulutuksen hintaan sisältyy lounas ja iltapäiväkahvi/tee ja leivonnainen sekä sähköiset koulutusmateriaalit.

Osallistujien määrä on rajoitettu ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova, mutta voit peruuttaa sen kuluitta 19.2.2024 mennessä. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% koulutuksen hinnasta. Kouluttajalla on oikeus peruuttaa koulutus, mikäli siihen ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Ilmoittautuessasi hyväksyt sen, että tietosi tallennetaan koulutuksen toteuttamista, laskuttamista ja tulevien koulutusten markkinointia varten. Voit kieltää markkinoinnin milloin tahansa.


Tästä koulutuksesta saatua palautetta

"Koulutuksessa oli minulle uutta asiaa, jota peilasin työkokemukseen. Tämä lisäsi ymmärrystä, ja sain uuden näkökulman asioihin. Oli ihan mahtavaa olla kollegojen kanssa koulutuksessa, jossa kollega kouluttaa! Viitekehys on meillä kaikilla sama."

"Asiantunteva, lämmin ja uskottava kouluttaja, turvallinen ilmapiiri."

"Kiitos taas Marjo, olet ihan superluennoija ja huippuasiantuntija. Lisäksi nautin rikkaasta kielestäsi, esim. "ei ihan lapsuuden kukkeinta katalogia" yms. nasevat, usein visuaaliset ilmaukset!"

"Kiitos tosi paljon todella antoisasta koulutuspäivästä! Olet asiantunteva, ja koin, että päivän aikana vertaistuki oli vahvasti läsnä."

"Olet Marjo tyyliltäsi ihanan letkeä luennoitsija sekä helposti lähestyttävä."